نوشته شده توسط : رزمنده
زهرا رهنورد یک شیطان مجسم است

 

زهرا رهنورد زنی که همه عقده های فرو خورده خود را در مواجهه با

 

انقلاب اسلامی در جریان فتنه 88 با دروغ پردازی و مدیریت میرحسین موسوی برای رهبری جریان فتنه به نمایش گذاشت با اینکه می داند بزودی بخاطر همه فتنه گریها و نامردیهایی که در حق مردم و انقلاب اسلامی کرده به درخواست و مطالبه عمومی مردم به پای میز محاکمه کشانده خواهد شد اما همچنان بر طبل دروغ ، تهمت و فتنه گری می کوبد.

 

دیدار با خانواده ندا آقا سلطان

زهرا رهنورد در دیداری که با خانواده ندا اقا سلطان داشته بدون توجه به سناریوی ساختگی بودن قتل ندا آقا سلطان که از لحاظ تخصصی و فنی، ساختگی بودن کشته شدن ندا در آن لحظه کاملا در فیلمش مشخص و دست داشتن عناصری از سازمان جاسوسی انگلستان در آن مسجل گردیده بازهم قصه نخ نمای این سناریو را ادامه داده و در محفل خانوادگی آنها که در سایتهای ضدانقلابی جرس و کلمه درج شده بازهم مدعی شده نتیجه انتخابات از قبل مشخص بوده (یعنی اتهامی که مبنای فتنه گری آنها در سال 88 شد) و گفته است ندا اقا سلطان به خاطر حق طلبی اش با گلوله قلدران جنایت پیشه کشته شده است! اما ایشان بعد از تعریف و تمجید اسطوره ای از ندا آقا سلطان توضیح نداده اند چطور خانم ندا آقا سلطان اسطوره آزادیخواهی و همراهی با جنبش سبز به گفته خواهر خودش که در شبکه voa  پخش شده حتی در انتخابات شرکت نداشته و به هیچکس رای نداده است !

بیایید از تاریخ پند بگیریم:

خانم رهنورد بواقع ابزار دست شیطان و یا به خود شیطان مبدل شده است مصداق این خانم در جای جای تاریخ اسلام بخوبی دیده می شود زنانی که حسد و کینه جاهلانه اشان بزرگترین ضربه ها را به اسلام زده است نمونه آن هند جگر خوار زنی که به خاطر کینه و عقده های فراوان از اسلام و پیامبر مکرم اسلام (ص) ، جگر حمزه (س)، عموی بزرگوار رسول اکرم(ص) و سردار سپاه اسلام را در جنگ احد از سینه اش بیرون آورد و آن را با دندان درید و خورد یا نمونه دیگر آن جعدة بنت اشعث همسر امام حسن (ع) که به تحریک معاویه سم بر امام مظلوم ما خوراند و او را به شهادت رساند نمونه این زنان که تبدیل به شیاطینی شدند که موجب بزرگترین مصیبتها گردیدند کم نیستند و زهرا رهنورد امروز و در تاریخ کشور ما در ردیف همین زنان قرار دارد . کوبیدن بر طبل جنگ و فتنه گری تا نابودی همه ارزشها ، اعتقادات و عزت این ملت آنهم با پنهان شدن در پشت سر شعارهای دروغین آزادیخواهانه تنها از مکرهای شیطان و شیطان پرستان است . نداآقا سلطان و کشته شدن هزاران نفر دیگر برای دشمنان این ملت به اندازه سر سوزنی جز در مسیر نابودی انقلاب ارزش ندارد امروز پر پر شدن جوانان معتقد به انقلاب در عرصه های مبارزه برای حفظ انقلاب ذره ای نمی تواند احساس همدردی با مادران داغدار آنها را در دل پر کینه رهنوردها بیدار کند امثال زهرا رهنوردها تشنه هستند  تشنه انتقام ، انتقام گرفتن از اصولگرایی این ملت تشنه انتقام گرفتن از مردمی که دروغهای آنها را باور نکردند تشنه انتقام گرفتن از امام خمینی برای پرورش دادن امتی که زیر بار هیچ ذلتی نمی رود .

اما بازهم تاریخ بر پیروزی انقلاب اسلامی در مقابل همه فتنه گریها گواهی خواهد داد


 



:: بازدید از این مطلب : 210
|
امتیاز مطلب : 50
|
تعداد امتیازدهندگان : 16
|
مجموع امتیاز : 16
تاریخ انتشار : جمعه 29 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده

گاردين: ايران در مذاكرات استانبول كوتاه نخواهد آمد
 
يك روزنامه انگليسي در گزارشي با اشاره به مذاكرات پيش روي ايران و 1+5 در استانبول تاكيد كرد ايران از موضع هسته‌اي خود در استانبول كوتاه نخواهد آمد.

 

alt

به گزارش فارس به نقل از روزنامه انگليسي گاردين، بعيد است گفت‌وگوها درباره برنامه هسته‌اي ايران پيشرفتي داشته باشد در حاليكه حكومت ايران هيچ مشوقي براي سازش در اين زمينه ندارد.

اين گزارش مي‌افزايد: ايران و گروه 1+5 (آمريكا، انگليس،‌ فرانسه، چين، روسيه و آلمان) 20 ژانويه براي دور ديگري از مذاكرات درباره برنامه هسته‌اي ايران با هم ديدار خواهند كرد. بسياري در اين انديشه هستند كه ايا اين گفت‌وگوها پيشرفتي خواهد داشت يا خير اما فرصت ايجاد اين پيشرفت كم است. دليل آن ساده است: چرا كه مشوق‌هايي هر طرف در كوتاه مدت ارائه مي‌كنند از خود مسئله ارزش كمتري دارد.

اين امر وقتي به ايران مي‌رسيم درست از آب در مي‌آيد. ويروس استاكس نت خرابي ايجاد كرد. اين امر در خصوص ترور دانشمندان هسته‌اي ايران نيز اتفاق افتاد. بنا بر اين چرا بايد ايران برنامه هسته‌اي خود را متوقف كند؟ چرا بايد يكي از بزرگترين‌ اهرم‌هاي خود در مقابل غرب را از دست بدهد؟

از سوي ديگر وقتي به 1+5 مي‌رسيم كه توسط آمريكا رهبري مي‌شود بعيد است شاهد رويكرد آن در مذاكرات استانبول باشيم. اوباما تحريم‌هاي شديدتري عليه ايران اعمال كرده است حتي بيشتر از آنچه بوش وضع كرده بود. اوباما همچنين روسيه را نيز در كنار خود دارد.



:: بازدید از این مطلب : 230
|
امتیاز مطلب : 35
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11
تاریخ انتشار : جمعه 29 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده
افتضاح فرهنگی در قبله تهران + عکس

 

حضور افرادی که نام هنرمند را یدک می کشند در برنامه های فرهنگی و هنری ری در حالی است که این شهر مذهبی پتانسیل بالای برای حضور هنرمندان متعهد را دارد

به گزارش ری آنلاین، بعد از افشاگری ری آنلاین درباره مجتمع فرهنگی ابوالفتوح رازی و نحوه مدیریت آن و تیم اداره کننده، امید آن بود که مدیران فرهنگی ری که مسئول این مجتمع بودند با اقدامی عاجل ضمن سامان دادن به مدیریت این مجتمع، نسبت به برخورد لازم با تیم قبلی اقدام کنند

اما امروز با گذشت نزدیک به سه هفته از موضوع، شنیده ها حاکیست تیم مدیریت قبلی همچنان در صحنه فرهنگ و هنر ری به عرض اندام مشغولند

در همین زمینه خبری منتشر شده است که به برگزاری دومین جشن تاتر ری توسط هیئت امنای انجمن فرهنگ و هنر ری در پایان امسال اشاره دارد

 در مطلب قبلی گفته شد که این هیئت امنا وجاهت قانونی نداشته و حتی برخی از انجمن های تشکیل دهنده انجمن فرهنگ و هنر اصلا در مرکزی قانونی ثبت نشده اند. با این حال حمایت اداره ارشاد ری از این انجمن و هیئت امنایی که رییس آن در خارج از ری و در شمال تهران سکونت دارد باعث تعجب است

 از سوی دیگر عدم التزام هیئت امنای مذکور به مبانی فرهنگ و هنر دینی و عدم پایبندی به شئونات اسلامی در دوره مدیریت در مجتمع ابوالفتوح لزوم برخورد با این مجموعه را ایجاب می کند

 بنابراین از مدیران فرهنگی شهرستان ری که چهره هایی ارزشمند و انقلابی هستند انتظار می رود تا درباره این افراد تصمیمات لازم را اتخاذ کنند، نه اینکه با بیرون کردن آنها از مجتمع ابوالفتوح عرصه دیگری را در اختیار آنها قرار دهند تا تحت نام هنر دینی و مذهبی به ادامه فعالیتهای خود بپردازند

 در همین باره تصاویری از نحوه برگزاری و اداره کلاسهای این مجتمع در دست است که برای روشن شدن میزان پایبندی آنها به شئونات اسلامی و اخلاقی و چگونگی گسترش هنر دینی از دید ایشان به مرور به اطلاع عموم خواهد رسید

 تصاویری که در زیر می آید مربوط به کلاس طراحی است که در این مجتمع برگزار شده است و ظاهرا هنوز هم ادامه دارد! 

 با پوزش از بینندگان به خاطر  انتشار این تصاویر امیدوار است تا شاید بدین وسیله شاهد اقدامات موثرتر مدیران ری در برخورد با بی مبالاتی های فرهنگی در قبله تهران باشیم 

 

 



:: بازدید از این مطلب : 263
|
امتیاز مطلب : 35
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11
تاریخ انتشار : جمعه 29 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده
کاریکاتور/ انهدام هواپیمای جاسوسی آمریکا در خلیج فارس توسط ایران
 
فرمانده نیروی هوایی سپاه با اشاره به استفاده گسترده از هواپیماهای جاسوسی توسط دشمنان در کشورهای افغانستان و عراق گفت: آنها تجاوزهای محدودی به خاک کشورمان داشته‌اند و ما تا به الان تعداد زیادى از هواپیماهاى جاسوسى و فوق پیشرفته دشمنان را سرنگون کرده‏ایم.

به گزارش کلمه ، فرمانده نیروی هوایی سپاه با اشاره به استفاده گسترده از هواپیماهای جاسوسی توسط دشمنان در کشورهای افغانستان و عراق گفت: آنها تجاوزهای محدودی به خاک کشورمان داشته‌اند و ما تا به الان تعداد زیادى از هواپیماهاى جاسوسى و فوق پیشرفته دشمنان را سرنگون کرده‏ایم.

 


 



:: بازدید از این مطلب : 249
|
امتیاز مطلب : 47
|
تعداد امتیازدهندگان : 14
|
مجموع امتیاز : 14
تاریخ انتشار : جمعه 29 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده
تکذيب خبر كانديداتوري وزير برکنار شده

 

دفتر منوچهر متكي اخبار منتشر شده در برخي رسانه‌ها مبني بر احتمال كانديداتوري وي در انتخابات مجلس شوراي اسلامي را صحيح ندانست.

به گزارش ايسنا، دفتر منوچهر متكي اخبار منتشر شده در برخي رسانه‌ها مبني بر احتمال كانديداتوري وي در انتخابات مجلس شوراي اسلامي را فاقد صحت دانست و اعلام كرد: اظهارات منتسب به منوچهر متكي نادرست بوده و اساساً وي سخناني در رابطه با احتمال كانديداتوري خود در انتخابات مجلس شوراي اسلامي مطرح نكرده است.

دفتر متكي در پايان تأكيد مي‌كند كه اخبار مرتبط با منوچهر متكي توسط وي و يا دفتر وي و صرفاً از طريق مراجع رسمي خبري منتشر خواهد شد.



:: بازدید از این مطلب : 238
|
امتیاز مطلب : 47
|
تعداد امتیازدهندگان : 15
|
مجموع امتیاز : 15
تاریخ انتشار : جمعه 29 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده

 

عضو مجلس خبرگان رهبري با بيان اينكه فردي از پايبندي به قانون اساسي دم مي‌زند كه خود اصل آن را قبول ندارد، گفت: اگر خاتمي قانون اساسي را قبول داشت در مسئله ادعاي تقلب در انتخابات، به قانون مراجعه كرده و با اردوكشي خياباني آن را زير پا نمي‌‌گذاشت.

آيت‌الله سيداحمد علم‌الهدي، امام جمعه مشهد مقدس در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي باشگاه خبري فارس«توانا»، با اشاره به پيش‌شرط‌هاي خاتمي براي حضور در صحنه سياسي كشور، اظهارداشت: افرادي كه در جريان فتنه فعال بودند بايد بپذيرند كه از نظر مردم داراي اتهام هستند.

وي ضمن آنکه بر همين اساس يك بخش از اتهام فتنه‌گران را اتهام قضايي دانست كه دستگاه قضا طبق مصالح خود به آن رسيدگي مي‌كند، تصريح ‌كرد: بخش ديگر اتهام، [اتهام] مردمي است كه مردم از آن نمي‌گذرند و نسبت به اين مسئله گذشت ندارند.

عضو مجلس خبرگان رهبري با تأكيد بر اينكه پيش‌شرط بايد از سوي مردم باشد نه سران فتنه، يادآورشد: آنها مي‌خواهند در بين مردمي حضور يابند كه به آنها ظلم شده و مقدسات آنها مورد اهانت قرار گرفته و آراء آنها به باطل گرفته شده است و اينها مسائلي نيست كه بتوان خيلي ساده از آنها گذشت.

وي با طرح اين سؤال كه آيا فردي كه از مردم جدا شده‌ براي بازگشت به دامان ملت مي‌تواند پيش‌شرط داشته باشد، گفت: معناي اينكه خاتمي مي‌خواهد به عرصه سياست بازگردد اين است كه وي از مردم جداشده و فاصله گرفته ‌است.

آيت‌الله علم‌الهدي با تأكيد بر اينكه مقدسات ديني مردم براي آنها از جانشان هم ارزشمندتر است، اظهارداشت: دين و مقدسات ديني مردم در فتنه 88 مورد اهانت قرار گرفته شد و به همين دليل اين مردم هستند كه بايد براي بازگشت خاتمي پيش‌شرط داشته باشند.

وي در عين حال ورود به عرصه سياسي را ورود به دامان ملت و جامعه دانست و تصريح‌كرد: بايد خاتمي اول ببيند كه مردم وي را مي‌پذيرند يا خير سپس شرط‌گذاري كند.

عضو مجلس خبرگان رهبري با بيان اينكه فردي از پايبندي به قانون اساسي دم مي‌زند كه خود اصل آن را قبول ندارد، ادامه داد: اگر خاتمي قانون اساسي را قبول داشت در مسئله ادعاي تقلب در انتخابات، به قانون مراجعه كرده و با اردوكشي خياباني آن را زير پا نمي‌‌گذاشت.

وي در خصوص شرط ديگر خاتمي مبني بر آزادي زندانيان سياسي نيز، اظهارداشت: زندانيان سياسي يا مجرم هستند و يا نيستند؛ مجرم نبودن آنها را مرجع تشخيص كه دادگاه است مشخص كرده و افراد نمي‌توانند مجرم بودن يا نبودن فردي را مشخص كنند.

آيت‌الله علم‌الهدي بر همين اساس آزادي سياسي مد نظر خاتمي را به اين معنا دانست كه اگر وي مي‌خواهد به ميان ملت بازگردد بايد مجرمان آزاد شوند و هيچ كس با جنايت افراد مخالفتي نداشته باشد كه اين غيرقابل پذيرش است.

وي در ادامه به محاكمه سران فتنه اشاره كرد و گفت: محاكمه سران فتنه به دستگاه قضايي مربوط مي‌شود و آنها بايد تشخيص دهند كه آيا سران فتنه را محاكمه كنند يا خير و زمان و موقعيت آن را نيز اين دستگاه مشخص مي‌كند اما بايد ديد نتيجه اينكه سران فتنه در دادگاه محاكمه شوند، چه خواهد شد؟

امام جمعه مشهد مقدس بر همين اساس هيچ كيفر و عقوبتي را براي سران فتنه بدتر از اين ندانست كه مورد تنفر مردم هستند.

وي با اشاره به اينكه حضرت موسي(ع) وقتي به ميان بني‌اسرائيل برگشت در مقابل جنايتي كه سامري كرده بود حداقل كيفر وي اعدام بود اما حضرت موسي(ع) سامري را اعدام نكرد، افزود: تنها كيفري را كه براي سامري قرار داد اين بود كه وي قدرت ارتباط با مردم را نداشته باشد و از مردم جدا شد.

آيت‌الله علم‌الهدي با اشاره به اينكه بزرگ‌ترين مجازات براي سران فتنه اين است كه از مردم جدا شده و ارتباطات مردمي‌ آنها قطع شده است، خاطر‌نشان‌كرد: در حال حاضر اين كيفر براي آنها سخت‌ترين مجازات است.


 



:: بازدید از این مطلب : 134
|
امتیاز مطلب : 40
|
تعداد امتیازدهندگان : 13
|
مجموع امتیاز : 13
تاریخ انتشار : 15 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده

 

عضو مجلس خبرگان رهبري با بيان اينكه فردي از پايبندي به قانون اساسي دم مي‌زند كه خود اصل آن را قبول ندارد، گفت: اگر خاتمي قانون اساسي را قبول داشت در مسئله ادعاي تقلب در انتخابات، به قانون مراجعه كرده و با اردوكشي خياباني آن را زير پا نمي‌‌گذاشت.

آيت‌الله سيداحمد علم‌الهدي، امام جمعه مشهد مقدس در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي باشگاه خبري فارس«توانا»، با اشاره به پيش‌شرط‌هاي خاتمي براي حضور در صحنه سياسي كشور، اظهارداشت: افرادي كه در جريان فتنه فعال بودند بايد بپذيرند كه از نظر مردم داراي اتهام هستند.

وي ضمن آنکه بر همين اساس يك بخش از اتهام فتنه‌گران را اتهام قضايي دانست كه دستگاه قضا طبق مصالح خود به آن رسيدگي مي‌كند، تصريح ‌كرد: بخش ديگر اتهام، [اتهام] مردمي است كه مردم از آن نمي‌گذرند و نسبت به اين مسئله گذشت ندارند.

عضو مجلس خبرگان رهبري با تأكيد بر اينكه پيش‌شرط بايد از سوي مردم باشد نه سران فتنه، يادآورشد: آنها مي‌خواهند در بين مردمي حضور يابند كه به آنها ظلم شده و مقدسات آنها مورد اهانت قرار گرفته و آراء آنها به باطل گرفته شده است و اينها مسائلي نيست كه بتوان خيلي ساده از آنها گذشت.

وي با طرح اين سؤال كه آيا فردي كه از مردم جدا شده‌ براي بازگشت به دامان ملت مي‌تواند پيش‌شرط داشته باشد، گفت: معناي اينكه خاتمي مي‌خواهد به عرصه سياست بازگردد اين است كه وي از مردم جداشده و فاصله گرفته ‌است.

آيت‌الله علم‌الهدي با تأكيد بر اينكه مقدسات ديني مردم براي آنها از جانشان هم ارزشمندتر است، اظهارداشت: دين و مقدسات ديني مردم در فتنه 88 مورد اهانت قرار گرفته شد و به همين دليل اين مردم هستند كه بايد براي بازگشت خاتمي پيش‌شرط داشته باشند.

وي در عين حال ورود به عرصه سياسي را ورود به دامان ملت و جامعه دانست و تصريح‌كرد: بايد خاتمي اول ببيند كه مردم وي را مي‌پذيرند يا خير سپس شرط‌گذاري كند.

عضو مجلس خبرگان رهبري با بيان اينكه فردي از پايبندي به قانون اساسي دم مي‌زند كه خود اصل آن را قبول ندارد، ادامه داد: اگر خاتمي قانون اساسي را قبول داشت در مسئله ادعاي تقلب در انتخابات، به قانون مراجعه كرده و با اردوكشي خياباني آن را زير پا نمي‌‌گذاشت.

وي در خصوص شرط ديگر خاتمي مبني بر آزادي زندانيان سياسي نيز، اظهارداشت: زندانيان سياسي يا مجرم هستند و يا نيستند؛ مجرم نبودن آنها را مرجع تشخيص كه دادگاه است مشخص كرده و افراد نمي‌توانند مجرم بودن يا نبودن فردي را مشخص كنند.

آيت‌الله علم‌الهدي بر همين اساس آزادي سياسي مد نظر خاتمي را به اين معنا دانست كه اگر وي مي‌خواهد به ميان ملت بازگردد بايد مجرمان آزاد شوند و هيچ كس با جنايت افراد مخالفتي نداشته باشد كه اين غيرقابل پذيرش است.

وي در ادامه به محاكمه سران فتنه اشاره كرد و گفت: محاكمه سران فتنه به دستگاه قضايي مربوط مي‌شود و آنها بايد تشخيص دهند كه آيا سران فتنه را محاكمه كنند يا خير و زمان و موقعيت آن را نيز اين دستگاه مشخص مي‌كند اما بايد ديد نتيجه اينكه سران فتنه در دادگاه محاكمه شوند، چه خواهد شد؟

امام جمعه مشهد مقدس بر همين اساس هيچ كيفر و عقوبتي را براي سران فتنه بدتر از اين ندانست كه مورد تنفر مردم هستند.

وي با اشاره به اينكه حضرت موسي(ع) وقتي به ميان بني‌اسرائيل برگشت در مقابل جنايتي كه سامري كرده بود حداقل كيفر وي اعدام بود اما حضرت موسي(ع) سامري را اعدام نكرد، افزود: تنها كيفري را كه براي سامري قرار داد اين بود كه وي قدرت ارتباط با مردم را نداشته باشد و از مردم جدا شد.

آيت‌الله علم‌الهدي با اشاره به اينكه بزرگ‌ترين مجازات براي سران فتنه اين است كه از مردم جدا شده و ارتباطات مردمي‌ آنها قطع شده است، خاطر‌نشان‌كرد: در حال حاضر اين كيفر براي آنها سخت‌ترين مجازات است.


 



:: بازدید از این مطلب : 135
|
امتیاز مطلب : 31
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
تاریخ انتشار : 15 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده

 

مشاور حقوقي رييس جمهور در پاسخ به سوالي درباره علت سكوت هاشمي رفسنجاني، علت سكوت وي را حمايت از فتنه دانست و تصريح كرد: آقاي هاشمي سكوت نكرده، بلكه اين جريان را مديريت مي‌كند. فتنه تكيه‌گاه دارد و اين تكيه بسيار مهم است. اين تكيه‌گاه دارد اين جريان را مديريت مي‌كند و قرار است اين تكيه‌گاه آسيبي نبيند. غلامحسين الهام عصر روز دوشنبه در حاشيه گراميداشت ياد شهيد علم‌الهدي كه از سوي جامعه اسلامي دانشجويان پرديس دانشكده فني دانشگاه تهران در تالار دانشكده معدن اين دانشگاه برگزار شد، با بيان اين مطلب، افزود: موسوي و خاتمي ديگر ظرفيت فعاليت سياسي آنچناني ندارند و در اين جريان دنبال چهره‌هاي جديدي هستند و ظرفيت جريان‌سازي خاتمي و موسوي آنقدر قوي نيست.

وي تصريح كرد: اين جريانات در اين فضا مرده‌اند، البته اگر اتفاقي نيفتد، آن كسي كه به آن مي‌دمد ايشان (هاشمي رفسنجاني) است. آقاي هاشمي در برابر اين اتفاقات موضع نگرفتند، اعلام برائت نكردند و در واقع ايشان تكيه‌گاه هستند و حمايت مي‌كنند.

مشاور حقوقي رييس جمهور با اشاره به نقش تكيه‌گاه در اينگونه حوادث ادامه داد: در اوايل انقلاب منافقين دنبال تعدي به رهبريت امام خميني (ره) بودند، آنها در موقعي درصدد آمدند كه از شخصيت ممتازي چون آيت‌الله طالقاني استفاده كنند و پسر آيت‌الله طالقاني به علت اين‌كه ماركسيست بودند دستگير شد و منافقين سعي كردند فضايي ايجاد و از شخصيت آيت‌الله طالقاني سوء استفاده كنند.

وي با تاكيد بر اين‌كه آيت‌الله طالقاني شخصيتي بسيار ارزشمند و مفسر قرآن بود، ادامه داد: منافقين از موضوع دستگيري پسر آيت‌الله طالقاني سعي كردند يك فتنه ايجاد كنند. امام(ره) در آن موقع گفتند كه اگر احمد من را نيز دستگير كنند، بايد طبق قانون عمل شود. آيت‌الله طالقاني در آن موقع متوجه فتنه منافقين شدند و اجازه ندادند كه منافقين به اهداف خودشان برسند و آمدند در فيضيه با موضع‌گيري در تبعيت از امام(ره) كردند، در واقع بيعت خود را با امام(ره) تجديد و جريانات انحرافي را برملاء كردند.

وي افزود: منافقين وقتي كه نتوانستند از سوي آيت‌الله طالقاني به اهداف خود برسند به سمت بني‌صدر رفتند و منافقين و بني‌صدر با آنكه با هم مشكل داشتند، آنقدر به هم نزديك شدند كه دختر بني‌صدر عروس اين سازمان شد و ازدواج تشكيلاتي صورت گرفت و در واقع منافقين سعي كردند از پتانسيل و فرصت رييس‌جمهوري بني‌صدر استفاده كنند و به اهداف خود برسند و آنها با آنكه با هم اختلاف داشتند، ولي براي رسيدن به اين هدف با هم همراهي كردند.

الهام در ادامه سخنان خود به اتفاقات كوي دانشگاه در سال 78 اشاره كرد و گفت: تكيه‌گاه اين جريان در سال 78 دولت خاتمي و وزرا و دست‌اندركاران وزارت كشور آن زمان بودند و در واقع اگر اين تكيه‌گاه نبود اينقدر هزينه براي دانشجو و نظام ايجاد نمي‌شد، در واقع در اين اتفاق دانشجويان قرباني شدند و فتنه در درون دولت بود، آنها تكيه‌گاه بودند.

مشاور حقوقي رييس جمهور ادامه داد: در جريان مهدي هاشمي و آقاي منتظري نيز ديديد كه چقدر امام(ره) براي تمايز اين دو تلاش كرد، يك جريان تروريستي و خطرناك در سايه مرجعيت و قائم مقامي رهبري سر بلند كرده بود و با اين اتكا در كشور آشوب ايجاد كردند، در واقع با اين اين مثال‌ها مي‌خواهم نقش تكيه‌گاه را مورد اشاره قرار دهم و در واقع اين تكيه‌گاه بايد به نحوي باشد كه آسيبي نبيند.

وي افزود: اگر در قضيه فتنه آقاي هاشمي نبود و در آن موقع از اتفاقاتي كه رخ مي‌داد، اعلام برائت مي‌كرد و شفاف موضع مي‌گرفت، ما براي خواص اينقدر آسيب نداشتيم. آيا روز قدس، 13 آبان و عاشورا كافي نبود كه آقاي هاشمي با هويت اين جريان آشنا شود؟ چقدر مقام معظم رهبري در اين ارتباط با سعه صدر برخورد كردند. چرا آقاي هاشمي سكوت كردند و جواب ندادند؟

وي با بيان اين‌كه ما در واقع شاهد سكوت نيستيم، گفت: وقتي كه جريان و قدرت سياسي بر مبناي ايدئولوژي و اعتقادي غلبه كند، ديانت عين سياست مي‌شود، نه سياست عين ديانت و نقطه اصلي كار در اينجا شكل مي‌گيرد.

الهام گفت: در واقع ايشان (هاشمي رفسنجاني) در اينجا به عنوان نقطه اتكا مطرح هستند كه به خاطر اعتبار سابقه داراي مصونيت هستند و در واقع آدمهاي جديدي در اين جريان رويش مي‌كنند.

مشاور حقوقي رييس جمهور گفت: مهره‌هاي سياسي كه در اين جريان نقش بازي كرده‌اند، مرده‌اند و بعيد است كه احيا شوند.

وي همچنين در پاسخ به سوالي در مورد اين‌كه چقدر دولت دهم به مولفه‌هاي يك دولت اسلامي نزديك شده است، گفت: براي پاسخگويي به اين سوالات اينجا نيامدم.

الهام در بخش ديگري از صحبت‌هاي خود با تقدير از شهداي دانشجو بخصوص شهداي هويزه و از جمله شهيد علم‌الهدي، در پاسخ به سوالي در مورد شاخصه‌هاي اصلي يك دانشجوي خط امامي گفت: اگر گفتمان امام و رهبري را مرور كنيم، شاخصه‌هاي اساسي حركت و فعاليت‌هاي جنبش دانشجويي با رويكرد اسلامي و انقلاب اسلامي را به دست مي‌آوريم.

مشاور حقوقي رييس جمهور ادامه داد: بعد از اين‌كه تعدادي از اعضاي انجمن‌هاي اسلامي دانشگاه‌ها كه پيرو امام(ره) بودند، لانه جاسوسي را تسخير كردند، آمدند و خود را به عنوان دانشجويان مسلمان پيرو خط امام معرفي كردند و تاكيد بر واژه مسلمان كردند؛ چرا كه در آن زمان جريانات ديگري نيز بودند كه خود را پيرو خط امام مي‌دانستند، اما دانشجويان تاكيد داشتند كه اين مرزبندي‌شان با ديگر جريانات مشخص باشد. آن زمان حزب توده نيز خود را خط امامي معرفي مي‌كرد و جلساتي داشتند در جهت تبيين خط امام و دانشجويان بر اين اساس تاكيد داشتند اين مرزبندي مشخص شود و اين‌كه هويت ايدئولوژيكشان اسلامي است.

به گزارش ايسنا، وي با اشاره به اهميت تبيين مرزهاي اعتقادي گفت: در آن زمان دانشجويان اين خواسته را داشتند كه از سوي امام(ره) يك نفر براي رابطه با آنها مشخص شود و امام(ره)، مقام معظم رهبري را به عنوان نماينده خود با انجمن‌هاي اسلامي دانشجويان معرفي كرد و آنها هر دوشنبه در دانشگاه تهران جلسه داشتند و اين جلسات تا زمان رياست جمهوري مقام معظم رهبري ادامه داشت كه همراه با پرسش و پاسخ بود. در آن جلسات مسائل به صورت شفاف مطرح مي‌شد و بحث و گفتگو مي‌شد.

الهام در بخش ديگري از صحبت‌هاي خود گفت: انجمن‌هاي اسلامي، جامعه اسلامي دانشجويان، بسيج و تمام تشكل‌هايي كه هويت اعتقادي و ايدولوژيك دارند، بايد قرائت خود را از اسلام مشخص كنند و اين بسيار مهم است.

وي در ادامه با بيان اين‌كه امام بر تفكيك اسلام ناب محمدي و اسلام آمريكايي تاكيد جدي داشتند، گفت: بسيج دانشجويي نيز در همين راستا تشكيل شد كه مرزهاي ايدئولوژيك اسلام ناب را تبيين كند.

الهام در بخش ديگري از صحبت‌هاي خود به اهميت عدالت‌خواهي و تاكيد امام و رهبري بر مقوله عدالت‌خواهي اشاره كرد و گفت: يك دانشجوي آرمان‌خواه و عدالت‌خواه خودزني نمي‌كند و مرز عدالت‌خواهي و آرمان‌گرايي با تندروي و افراط نيز مشخص است.

مشاور حقوقي رييس جمهور ادامه داد: جنبش دانشجويي رابطه‌اش را با نظام را بايد در يك چارچوب معقول تعريف كند و جنبش دانشجويي اين نيست كه هميشه بر حكومت باشد. اگر حكومت فرضا عدالت‌خواه باشد، همراهي با يك حكومت عدالت‌خواه ضعف نيست.

وي با اشاره به آرمان‌گرايي و عدالت‌خواهي دانشجويان گفت: در اوايل انقلاب دانشجويان بر اساس همان نگاه آرمان‌خواهي و عدالت‌خواهي كه داشتند جهاد سازندگي را ايجاد كردند و در جهت رفع محروميت تلاش كردند.

الهام با بيان اين‌كه برخي از جريان‌ها در مواقعي دنبال اين بودند كه تشكل‌هاي دانشجويي را بازوي اجرايي خود كنند‌،گفت: اين غلط و اشتباه بود و جريان دانشجويي در اين موقع آسيب ديد كه به دم احزاب وصل شد و در واقع در اين موقع بود كه زمين خورد و بزرگترين ضربه به جنبش دانشجويي زده شد.

مشاور حقوقي رييس جمهور گفت: در جريان اتفاقات اخير بدنه فتنه مجازات شد، ولي راس فتنه مصون مانده و برخي از دانشجويان نيز قرباني شدند، نه اينكه بي‌گناه هستند، ولي آسيب ديدند و از اين وابستگي آسيب ديدند. دانشجويان بايد مستقل حركت كنند.

الهام در ادامه سخنان خود با بيان اين‌كه جريان دانشجويي بايد خصوصيت عدالت‌خواهي و آرمان‌خواهي خود را كه بالقوه است بالفعل و ظرفيت مناسب براي تحقق اين امر را فراهم كنند، گفت: صحبت‌هاي مقام معظم رهبري و امام(ره) در پيش روي ماست و اين دو بزرگوار در مورد جريانات دانشجويي صحبت‌هاي مهمي را مطرح كرده‌اند كه جريانات دانشجويي بايد از آن استفاده كنند.

مشاور حقوقي رييس جمهور در پاسخ به سوالي در ارتباط با ويژگي‌هاي اسلام ناب محمدي، اظهارداشت: اسلام ناب محمدي را بايد از منشا آن كه كتاب و عترت است، گرفت.

وي در ادامه به فرمايشات امام(ره) و مقام معظم رهبري در مورد اسلام ناب و ويژگي‌هاي آن اشاره كرد و گفت: نهاد نمايندگي در دانشگاه‌ها جهت تعميق انديشه‌هاي فكري اسلام ناب ايجاد شد و يكي از ماموريت‌هاي بسيج نيز همين است. البته من اعتقاد دارم دانشجويان ما بايد با جريان غرب شناسي آشنا شوند، ولي تسليم مباني غرب نشوند و اين آشنايي‌شان جهت شناخت بيشتر صورت بگيرد.

مشاور حقوقي رييس جمهور در ادامه به برخي از خاطرات خود از جمله خاطره ديدارهاي دانشجويان با مقام معظم رهبري اشاره كرد.

پيش از صحبت‌هاي الهام، ميزگرد تشكل‌هاي دانشجويي با حضور نماينده بسيج دانشجويي دانشكده فني و جامعه اسلامي دانشجويان دانشكده فني با موضوع دانشجويان خط امامي برگزار شد و نماينده اين دو تشكل به ايراد نظرات خود پرداختند.

رضايي نماينده جامعه اسلامي دانشجويان اعلام كرد كه براي حضور در اين ميزگرد دانشجويي از انجمن اسلامي دانشجويان نيز دعوت شده بود كه نماينده آنها به ايراد سخنراني بپردازد، ولي آنها گفتند به علت اين‌كه دكتر الهام در اين جلسه حضور پيدا كرده، ما حضور پيدا نمي‌كنيم.

در اين مراسم كليپي 10 دقيقه‌اي از شهداي هويزه و سفر مقام معظم رهبري به هويزه پخش شد.

به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، غلامحسين الهام، عصر روز دوشنبه در حاشيه مراسم گراميداشت ياد شهيد علم‌الهدي كه از سوي جامعه اسلامي دانشجويان پرديس دانشكده فني دانشگاه تهران در تالار دانشكده معدن اين دانشگاه برگزار شده بود، در جمع خبرنگاران با انتقاد از حكم صادره عليه مدير مسئول روزنامه ايران گفت: اين حكم اشتباه بزرگي است و با نقض قانون يك اشتباه سياسي نيز صورت گرفته است.

وي با بيان اين‌كه راي از نظر حقوقي داراي اشكالات جدي است و فهم قاضي از موضوع افتراء دچار مشكل است،افزود: وقتي كه به جرم متهم اصلي كه گفته مي‌شود مورد افتراء واقع شده، رسيدگي نشده است، بحث افتراء سنديت ندارد.

وي ادامه داد: مناسب بود، دادگاه مطبوعات موضوع اين مساله را به دادگاه ديگري ارسال مي‌كرد كه در ابتدا به اتهامات مهدي هاشمي رسيدگي مي‌شد و بر اساس آن مشخص مي‌شد كه افترايي به وي صورت گرفته يا نه، اين در حالي است كه دادستان كل كشور گفته آن فرد (مهدي هاشمي) تحت تعقيب قرار دارد، مقامات رسمي آن را ابراز و اعلام كرده‌اند كه تحت تعقيب قرار دارد و بايد در ابتدا به جرم آن فرد رسيدگي مي‌شد و بعد بررسي مي‌شد كه به اين فرد افتراء زده شده يا نه.

الهام با بيان اين‌كه حكم اعلام شده براي اشتهاردي به علت افتراء و نشر اكاذيب صادر شده است،اظهار داشت: در حالي كه در مورد اين پرونده اين دو يكي است و نبايد دو حكم مجزا داده شود و در صورت تعدد معنوي فقط بايد براي فرد اشد مجازات داده شود، نه اين‌كه دو جرم تلقي شود.

مشاور حقوقي رييس جمهور در ادامه گفت: در اين جا كار خلاف عرفي انجام شده است، از دهه 70 هيات منصفه فعال است و تاكنون وقتي هيات منصفه نظر برائت داده است، دادگاه تبعيت كرده است و اين جزء معدود پرونده‌هايي است كه دادگاه برخلاف نظر هيات منصفه فرد را متهم كرده است. از طرفي ممكن است از نظر شرعي و فقهي بگوييم كه قاضي مستقل است، ولي از نظر عرفي به اين شكل عمل نمي‌شده و در موارد خاصي كه اين اتفاق افتاده و دادگاه خلاف نظر هيات منصفه فرد را متهم كرده، شائبه ايجاد شده و ممكن است اين احساس ايجاد شود كه عدالت و امنيت قضايي وجود ندارد.

وي با بيان اين‌كه در نظام حقوقي بايد در اين ارتباط شفاف سازي مناسبي صورت بگيرد، گفت: اگر مثلا هيات منصفه نظر بر جرمي داد و دادگاه تبرئه مي‌كرد، قابل توجيه بود، ولي برعكس آن، نه.

الهام با بيان اين‌كه مردم در حوادث پس از انتخابات هزينه زيادي دادند،‌گفت: به هر حال رسانه‌ها و مردم از قوه قضائيه اين مطالبه را داشته و دارند كه با عوامل فتنه برخورد شود و اين مطالبه را مطرح كرده‌اند.

الهام همچنين در مورد خداحافظي رييس جمهور با چهارده نفر از مشاورانش گفت: در سيستم ما بحث مشاوران جنبه سمبليك دارد و وقتي كه يك مقام ارشد از پستش عوض مي‌شود، تا در جايگاه ديگري قرار بگيرد يك پست مشاوره براي آن مي‌زنند و در واقع يك عنوان سوري است.

مشاور حقوقي رييس جمهور با بيان اين‌كه اين بايد از لحاظ سيستمي اصلاح شود، تا مشاور به واقع مشاور باشد،‌گفت: ما غالبا مي‌بينيم كه فقط افراد سمت و اسم مشاور را دارند و اين بايد از لحاظ سيستمي اصلاح شود تا مشاور به واقع مشاور باشد.

وي همچنين با خودداري از اظهارنظر در مورد تغييرات صورت گرفته در دولت در مورد بحث مشاوره خود گفت: من تاكنون چندين بار در حوزه فعاليت خود مشاوره داده‌ام.


 



:: بازدید از این مطلب : 141
|
امتیاز مطلب : 26
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
تاریخ انتشار : 15 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده

 

چشم ‌های تنگ و تاریک شیطان دوباره خیره شده بود. امیدوارانه جمعیت را نگاه می کرد. می اندیشید که این بار فشار سنگین است و دروغ هایش پر نیرو‌تر از همیشه دل‌ها را فریفته. مصلحان متهم و مفسدان محق شده‌اند! مدت‌ها دروغ گفته بود که به اینجا برسد.

دیانت و خیانت

 

چشم ‌های تنگ و تاریک شیطان دوباره خیره شده بود. امیدوارانه جمعیت را نگاه می کرد. می اندیشید که این بار فشار سنگین است و دروغ هایش پر نیرو‌تر از همیشه دل‌ها را فریفته. مصلحان متهم و مفسدان محق شده‌اند! مدت‌ها دروغ گفته بود که به اینجا برسد. آن قدر دروغ گفته بودند که خودشان هم باورشان شده بود. شیطان منتظر بود تا خونی ریخته شود. منتظر بود تا مردم را بشوراند. صبر و نصیحت نظام را ترس او جلوه داده بود. با آن که می دانست رهبر حجت را تمام کرده است و این فقط مهلتی است تا حرارت دروغ‌‌های انتخاباتیشان در دل مردم سرد شود.

همه آن هایی که مشکلی در کارنام‌یشان بود جمع شده بودند. بعضی‌ها فساد اقتصادی داشتند، بعضی‌ها فساد اخلاقی داشتند، بعضی‌ها حب جاه و مقام چشم‌شان را کور کرده بود و بعضی نیز فریفته حرف‌های به ظاهر دینی روشنفکران «مثلا دینی» را خورده بودند و همه این‌ها دست به دست هم داده بودند تا توده ملتی را با سوء استفاده از بی خبری‌شان اغوا کنند.

اگر با نیمه خالی لیوان این فتنه را ببینیم بعضی‌ها را می‌بینیم که به خاطر عدم نفرت از دشمنان خدا در این فتنه غلطیدند و سخت به حضیض رفتند و این‌جا جایی بود که خداوند به خاطر برگشتن‌شان از حق مجازات‌شان نمود و به فرورفتن در باطل دچارشان کرد. همین دوستانی که دور و برمان می‌بینیم و هنوز باورمندانه به دروغ‌های جماعت سبز می‌اندیشند مصداق همین توصیه قرآن هستند که «آیا گمان کردید که (به حال خود) رها می‌شوید در حالی که هنوز کسانی که از شما جهاد کردند، و غیر از خدا و رسولش و مؤمنان را محرم اسرار خویش انتخاب ننمودند، (از دیگران) مشخص نشده‌اند؟! (باید آزمون شوید؛ و صفوف از هم جدا گردد؛) و خداوند به آنچه عمل می‌کنید، آگاه است!» (توبه – ۱۶) پس زیاد شدن بازدیدکنندگان بعضی سایت‌‌های ضد اسلام و انقلاب عجیب نیست. چرا که نتیجه قطعی فتنه این است که آن‌هایی که به اصطلاح خود را اصلاح‌طلب می‌دانند به ورطه عناد و مخالفت می‌افتند و همرازشان را از افراد ضد دین و از دشمنان قسم خورده انتخاب می‌کنند.

بعضی فکر می‌کنند خیلی عجیب است که BBC برای زیر سؤال رفتن‌شأن مرجعیت دل بسوزاند! یا خیلی عجیب است که یک مرجع تقلید در Facebook با مقلدینش دیدار کند! عجیب آن‌هایی هستند که یک عمر دم از بی‌طرفی و دوری از سیاست زده بودند و ناگهان میان خیابان زیارت‌شان کردیم که با انگشتان هفت کرده شعار مرگ بر اصل ولایت فقیه می‌دادند! «هر زمان آنان را به سوی فتنه بازگردانند، با سر در آن فرو می‌روند!» (نساء ۹۱) و باز عجیب‌‌تر آن‌هایی بودند که یک عمر از «دوری از خشونت» و «شوخی بودن تقدس خشم» سخن می‌گفتند ولی در بیانیه‌هایشان خشم مقدس سپاه عمروعاص را ستوده بودند! و باز عجیب‌تر آن‌هایی بودند که برای ۱۳ آبان بیانیه دادند و خود را یار امام می‌دانستند ولی یادشان رفته بود سخنی از دوست جدیدشان امریکا هم بر زبان برانند و عجیب آن بود که هیلاری کلینتون هم نماد سیادت به خودش چسبانده بود! و شده بود طرفدار خط امام و اسلام رحمانی موسوی!

دشمن بدبخت ما دل به حیله شیطان داده بود و امیدوار شده بود. هر چه باشد پس از سال‌ها ولو برای مدت کوتاهی توانسته بود دل بعضی‌ها را بدزدد. می‌خواست تمام این ۳۰ سال زجر و سختی‌اش را یکجا تلافی کند. اما خبر نداشت که چه خیانتی به خود می‌کند. فکر نمی‌کرد آخر کار این قدر برایش گران تمام بشود. نمی‌دانست شهدای زنده میان ملت ما فراوانند. شیطان تصورش را هم نمی‌کرد مردمان مؤمن ایران تا این حد تیزبین باشند و زود دست او را بخوانند.

از آن طرف هم بی‌تعارف بگویم؛ خیلی از ما قدر اسلام و جمهوری اسلامی را نمی‌دانستیم، خیلی از ما قدر رهبرمان را نمی‌دانستیم، و تا بحال چهره واقعی شیطان را ندیده بودیم. ما تازه روزی که شیطان با تمام وجود می‌خواست فرزندان این ملت را به جان هم بیندازد و تا ابد ریشه مسلمانی را خشک کند آن دندان‌‌های به هم فشرده از خشم‌اش را دیدیم۱ و این بزرگترین درس برای ما بود. مگر میراث امام و شهدا را می‌شود بذل و بخشش کرد؟ مگر خون دل علمای اسلام را می‌توان به حراج گذاشت تا یانکی‌‌های یاغی به کمک باغی‌‌های داخلی‌شان انقلاب‌مان را بدزدند؟ و مگر شیطان مالک اش‌تر را ندیده بود و نفهمیده بود که رهبر ما مالک اشتری است که از پس ۱۴ قرن دوباره ظهور کرده است؟ بله شیطان از آفرینش انسان تا امروز کور بوده است و برای همین است که فرمود «انَّ کید الشّیطان کانَ ضعیفاً». گذشت آن زمانی که علی(ع) مظلوم و تنها بود و بر منبر دست به دست می‌کوبید و «اَین مالک» سر می‌داد. گذشت آن زمانی که مولای ما باید بغض‌اش را با چاه در میان می‌گذاشت چون همراز دلسوزی در میان امتش نداشت. امروز همه ما همراز مولای‌مان هستیم و با یک غضبش کمر دنیایی را می‌شکنیم. گذشت آن وقتی که قرآن روی نیزه عقل‌ها را کور می‌کرد. امروز اوباما هم اسمش را حسین گذاشته بلکه اگر اسیر شد دخیل یا خمینی‌اش را باور کنیم! امروز معاویه عمراً جان سالم به در نمی‌برد.

اگر شیطان فتنه نمی‌کرد ما کی می‌توانستیم قدر رهبرمان را بدانیم؟ چه طور می‌فهمیدیم دلسوزترین و شجاع‌ترین زمان ما کیست؟ پس کی ما باید قدر خون شهدا و دل امام را می‌دانستیم؟ و خداوندا این شما بودید که با مبعوث کردن شیطان دوباره انقلاب را زنده کردید و خون در رگ‌‌های او دمیدید.

بی‌شک اگر در فتنه شکست می‌خوردیم کم‌ترین جزای‌مان حجاج بن یوسف علیه ما علیه بود. مگر فکر کرده‌اید فقط مالک اش‌تر بلد است پس از ۱۴ قرن دوباره بیاید؟ نخیر! حرمله هم پشت جهنم فتنه ایستاده تا در اولین فرصت گلوی علی اصغر را بدرد. عمر سعد همین حالا هم به دستان عباس نظر دارد و منتظر بریدن سر حسین(ع) است. اگر مواظب نباشیم روضه عاشورا ابدی می‌شود. این سنت خداست، اگر در فتنه پیروز شویم مثل شهدای کربلا اجرمان بزرگ و اگر شکست بخوریم مثل مردم کوفه جزای‌مان سنگین. این‌جا آخرالزمان است. خیلی وقت است حدیث امیرالمؤمنین(ع) در گوشم می‌پیچد که در فتنه آخرالزمان اگر به کوه هم پناه برید فتنه شما را در بر می‌گیرد. بالاخره باید آزمایش بدهیم تا پخته شویم و عزیز زهراء(س) به ما اعتماد کند. سال گذشته فقط یک مرحله از تربیت‌مان بود. امان از فتنه‌ای که قلب مؤمن را آب می‌کند. مهدی فاطمه (علیهما السلام) هم در اوج آن فتنه ظهور می‌کند. آن هنگام ظهور می‌کند تا قدرش را بدانیم.

۹ دی فقط روز پیروزی بر فتنه نبود، بلکه روز رشد ملت ایران و روز جشن بزرگ جهیدن به سوی ظهور بود. روز سربلند شدن در حرارتی بود که از مؤمنان پاره‌‌های آهن ساخته بود. و هنوز تا رسیدن به دولت یار فرسنگ‌ها فاصله داریم …

«بگو اگر پدران و فرزندان و برادران و همسران و طایفه شما، و اموالی که به دست آورده‌اید، و تجارتی که از کساد شدنش می‌ترسید، و خانه هائی که به آن علاقه دارید، در نظرتان از خداوند و پیامبرش و جهاد در راهش محبوب‌تر است، در انتظار باشید که خداوند عذابش را بر شما نازل کند؛ و خداوند جمعیت نافرمانبردار را هدایت نمی‌کند!» (توبه ۲۴)


 



:: بازدید از این مطلب : 300
|
امتیاز مطلب : 26
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
تاریخ انتشار : 15 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده

 

دستگیری 24 عضو گروهک تروریستی پژاک در منزل لطیفی


 

پاسخي به اظهارات اخير خاتمي انتخابات آزاد و سالم!
سالگرد 9 دي در سراسر كشور با حضور با شكوه مردم به منظور بازخواني فتنه برگزار شد. يكي از مطالبات كليدي مردم مجازات سران فتنه و برخورد قاطع با فتنه انگيزان است. دادستان تهران در نماز جمعه هفته گذشته در پاسخ به اين مطالبه مردمي نويد داد؛ "محاكمه قطعي است".
در حالي كه فضاي كشور مملو از انزجار و تنفر از سران فتنه است برخي از نمايندگان مجلس با بي‌اعتنايي به افكار عمومي با آقاي سيد محمد خاتمي ديدار كردند.
خاتمي در اين ديدار بي‌مهري‌هاي خود به مردم و نظام و انقلاب را تكرار كرده و علي‌رغم اينكه مي‌خواهد تلويحا بگويد با موسوي و كروبي تفاوت ديدگاه دارد اما حرف‌هاي همان‌ها را به نوعي ترجمه و تحويل جمع ياد شده داده است.

خاتمي با اشاره به انتخابات آينده مجلس سه شرط را براي حضور در اين انتخابات از سوي كساني كه به زعم او افكار آنها را نمايندگي مي‌كند، مطرح كرده است:
1- فراهم كردن انتخابات آزاد و سالم
2- پايبندي همگان و بخصوص مسئولان به قانون اساسي
3- آزادي زندانيان و ايجاد فضاي آزاد براي احزاب و گروه‌ها
الف- آيا آقاي خاتمي و دوستانشان به انتخابات آزاد و سالم اعتقاد دارند؟ انتخابات آزاد چيست؟ انتخابات سالم كدام است؟ آقاي خاتمي و دوستانشان در انتخابات دهمين دوره رياست جمهوري پاي مداخله بيگانگان را به رقابت‌هاي سياسي انتخاباتي باز كردند.
دوستان خاتمي رسما حمايت‌هاي خارجي و بويژه حمايت‌هاي رهبران دولت‌هاي اروپايي را پذيرفتند. خاتمي وزير ارشاد خود را به همراه تعدادي از روزنامه‌نگاراني كه در دوران اصلاحات مشي آنها اهانت به مقدسات مردم و نظام و مقدسات ديني بود به لندن فرستاد تا حلقه "لندن" را در اتصال با حلقه "واشنگتن" براي ايجاد يك سامانه رسانه‌اي عليه ملت ايران تجهيز و تمهيد كند!
آيا منظور آقاي خاتمي از انتخابات آزاد اين است كه او و دوستانش به راحتي سرسپردگي به اجانب را بپذيرند و حمايت‌هاي آنها را جلب كنند؟
آيا منظور آقاي خاتمي از انتخابات آزاد اين است كه اجازه دهد آمريكايي‌ها ميليون‌ها دلار بودجه در كنگره خود براي كمك به اصلاح طلبان و پيروزي آنها در انتخابات هزينه كنند و اجازه ندهند احدي در ايران به آنها اعتراض كند؟!


آيا منظور از انتخابات آزاد از ديدگاه آقاي خاتمي اين است كه منافقين و سلطنت طلب‌ها و ماركسيست‌ها را با "رنگ سبز" به
اصلاح طلبان داخلي وصل كنند و با دادن علامت، آنها را به عنوان پشتوانه راي خود ولو اندك به حساب آورند؟!
آيا منظور آقاي خاتمي از انتخابات آزاد اين است كه هر دروغ و تهمت و افترايي را به نامزد رقيب نسبت دهند و او را هزاران بار در اردوكشي‌‌هاي خياباني و با اهانت به وي، "ديكتاتور" خطاب كنند؟!
آيا منظور آقاي خاتمي از انتخابات آزاد اين است كه اگر راي نياوردند فرمان شورش بر جمهوريت نظام و ريختن به خيابان‌ها را صادر كنند و احدي هم جرات نكند بگويد بالاي چشم شما ابروست؟!
ممكن است آقاي خاتمي بگويد منظور ما از انتخابات آزاد اينها نيست.
سئوال ما اين است كه پس اين همه افعال زشت، ضد اسلامي، ضد اخلاقي وضد انساني و ضد انقلاب از جانب چه كساني در اين يك سال پس از انتخابات صادر شد؟ ايشان اگر با اين اعمال مخالف بودند چرا يك بار براي رد گم كني و تبرئه خود ولو به صورت صوري اين اقدامات را محكوم نكردند؟

انتخابات سالم از نظر آقاي خاتمي چيست؟
قانون اساسي ساز و كار و مكانيسم آن را مشخص كرده است. چه كساني خارج از ساز و كار قانون اساسي مي‌خواهند انتخابات برگزار كنند؟ بيش از نيم ميليون نفر انسان مومن و صادق در سراسر كشور بيش از سه دهه است كه به عنوان مجري و ناظر بر انتخابات بدون كمترين چشمداشتي خدمت مي‌كنند. آنها دين خود را براي دنياي ديگري نخواهند فروخت. كما اينكه در دوم خرداد 76 با آنكه هيچ كس احتمال نمي‌داد آقاي خاتمي راي بياورد همين جمعيت صادق مجري و ناظر اداي امانت كردند و خاتمي را به عنوان پيروز انتخابات اعلام كردند. طرف مقابل هم بدون كمترين اعتراض پذيرفت و حتي به منتخب ملت تبريك گفت.
اما چرا همين‌هايي كه مطالبه انتخابات آزاد و سالم را دارند نمي‌خواهند راي ملت را در انتخابات رياست جمهوري دوره نهم و دهم به رسميت بشناسند و آن را با بمب "دروغ تقلب" آلودند؟!
وقتي آقاي خاتمي حاضر نيست سلامت اخلاقي و ديني يك جمعيت نيم ميليون نفري را در حفظ امانت راي مردم بپذيرد، وقتي آقاي خاتمي حاضر نيست سلامت اخلاقي و ديني 6 فقيه شوراي نگهبان و 6 حقوقدان منتخب مجلس در اين شورا را به رسميت بشناسد، وقتي آقاي خاتمي حاضر نيست راي تنفيذ ولايت فقيه را كه مشروعيت نظام به آن بسته است بپذيرد و راي جناب راسموسن دبير كل ناتو و جرج سوروس يهودي برايش حجت است، چگونه مي‌توان به برگزاري يك انتخابات آزاد با حضور كساني كه آقاي خاتمي مدعي است آنها را نمايندگي مي‌كند اميدوار بود؟
آقاي خاتمي و دوستانش سلامت و آزاد بودن انتخابات را با مداخله بيگانگان مورد تهديد قرار داده‌اند و اكنون مدعي هستند كه انتخابات، سالم و آزاد نبوده است. اين يعني فرار به جلو، ان‌شاء‌الله روزي كه دادگاه عادلانه تشكيل شود او و دوستانش بايد از خود در اين زمينه دفاع كنند اكنون كه در افكار عمومي آنها محاكمه شده‌اند و پاسخي هم ندارند قطعا فردا هم پاسخي نخواهند داشت.


ب- آقاي خاتمي از پايبندي به قانون اساسي به عنوان دومين شرط حضور در انتخابات ياد مي‌كند.
آقاي خاتمي و دوستانشان كجا به اصول قانون اساسي پايبند بودند؟ طي يك سال گذشته همپيمانان آقاي خاتمي در شورش‌هاي خياباني به امام خميني(ره) خالق و مبدع قانون اساسي اهانت كردند. آنها اصل ولايت فقيه را كه ستون اصلي خيمه قانون اساسي است نفي كردند و رسما در تظاهرات شرارت آميز عاشوراي 88 "مرگ بر اصل ولايت فقيه" گفتند. آيا آقاي خاتمي و دوستانش به محكمات قانون اساسي اعتقاد دارند؟ اگر آنها اعتقاد و التزام داشتند اين حوادث تاسف بار كه دل شيفتگان انقلاب را در ايران و سراسر جهان به درد آورد، اتفاق مي‌افتاد؟!
آيا آقاي خاتمي و دوستانش نهادهاي فيصله بخش در قانون اساسي براي منازعات سياسي از جمله مسئله انتخابات را قبول دارند؟ اگر قبول داشتند كه به دروغ تقلب وساختار جعلي نهادي به نام كميته صيانت از آرا پناه نمي‌بردند.
آقاي خاتمي و دوستانش در هر انتخاباتي فرمي را امضا مي‌كنند در آن فرم بر اعتقاد و التزام آنها به قانون اساسي و ولايت فقيه تاكيد شده است. آنها در عمل با دست زدن به شورش خياباني و نفي جمهوريت نظام عملا پاي در وادي كلاهبرداري و فريب افكار عمومي و بر عليه نظام گام برداشته‌اند. لذا طرح مسئله پايبندي به قانون اساسي به عنوان يكي از شروط، جز يك لطيفه سياسي و مسخره كردن مردم چيز ديگري نيست.
ج- آزادي زندانيان و ايجاد فضاي آزاد براي احزاب و گروه‌ها نيز سومين شرط‌ آقاي خاتمي است.
نظام تاكنون با صبوري بحران صوري پديد آمده پس از اعلام نتايج انتخابات را مديريت كرده و با ديده عفو و اغماض با مسئله برخورد كرده است. به حكم همه مراجع و فقها دعوت و حضور در شورش‌هاي خياباني عليه نظام و انقلاب در حكم محاربه محسوب مي‌شود. اما نظام با تسامح برخورد كرد و اصل را بر اين گذاشت كه اينها فريب خورده هستند و تمام سعي خود را براي پرهيز از افراط و تفريط اعمال نمود.


آقاي خاتمي به عنوان رئيس مجمع روحانيون مبارز روز 30 خرداد 88 روز قيام منافقين و سالروز اعلام جنگ مسلحانه منافقين را در سال 60، به عنوان روز راهپيمايي اعتراض آميز عليه اعلام نتايج انتخابات برگزيد.
دوستان آقاي خاتمي در 26 خرداد، 30 خرداد و ديگر تجمعات غيرقانوني به مغازه‌هاي مردم حمله كردند. به يك پايگاه بسيج در همان روز حمله كردند و ده‌ها نفر را در شورش بر جمهوريت نظام و اسلاميت نظام كشته و زخمي نمودند.
در اين حوادث تعداد زيادي بهائي، سلطنت طلب و منافق دستگير شدند‌. برخي از دستگير شدگان تبعه خارجي و يا از وابستگان به سفارتخانه‌هاي خارجي از جمله انگليس مي‌باشند. به چه دليل اين افراد به عنوان شرط حضور آقاي خاتمي و دوستانشان در انتخابات آينده بايد آزاد شوند؟
آقاي خاتمي بايد به عنوان مسبب و آمر اغتشاشات يك سال گذشته خود به عنوان مطالبه مردم در قيام تاريخي 9 دي و 22 بهمن 88 محاكمه شود. آن وقت چه طور جرات مي‌كند بيايد و خواستار آزادي زندانيان شود؟!
آقاي خاتمي مي‌گويد؛ "با اين كارها [يعني ادامه زنداني بودن محاربان با نظام] بخش مهمي از جامعه به دامن كساني مي‌افتد كه اصل نظام را قبول ندارند."
اولا: آيا اين تعداد اندك در زندان بخش مهمي از جامعه هستند؟
ثانيا: اگر اينها نظام را قبول داشتند مرتكب اين همه جرم نمي‌شدند كه به زندان بيفتند.


آقاي خاتمي مي‌گويد: "بگذاريد فضاي كشور فضاي مودت و همگرايي و نقد باشد."
سئوال اين است كه چه كساني فضاي مودت و همگرايي و نقد را به سوي شورش‌هاي خياباني هدايت كردند؟ چه كساني مرتكب اعمال ننگيني در شورش‌هاي خياباني شدند كه اوباما و نتانياهو به وجد آمده و گفتند: "[اينها بخوانيد اصلاح طلبان] به نمايندگي از ما در تهران مي‌جنگند."
آقاي خاتمي و دوستانش به نمايندگي از آمريكا و رژيم صهيونيستي و دولت مكار انگليس بيش از  يك سال است كه به نظام و مردم چنگ و دندان نشان مي‌دهند، حالا پس از يك سال آمده است مي‌گويد؛ به سمت "مودت" و "همگرايي" برويم!
كدام مودت و همگرايي؟ مودت و همگرايي با آمريكا و اسرائيل يا با مردم و نظام؟ اگر منظور شما مردم و نظام است چرا آتش بس اعلام نمي‌كنيد و همچنان بر طبل جنگ مي‌كوبيد؟
سخن آخر اينكه چه كسي از شما دعوت كرده است كه دوباره به صحنه سياسي كشور برگرديد. در راهپيمايي 9 دي و 22 بهمن پارسال از طرف مردم چنين دعوتي صورت نگرفته است. امسال نيز مردم جز لعن و نفرين بر آن جنايات و تبهكاري‌ها چيز ديگري نگفتند. مردم به علامت احترام به نظام و قانون تاكنون عليه باند تبهكار فتنه اقدامي نكرده‌اند.
انتظار مردم اين است كه نهادهاي قانوني در انتخابات آينده با كارنامه زشتي كه از شما و دوستانتان به جاي مانده است اجازه ندهند دوباره در انتخابات و مراجعه به آراي عمومي و رقابت‌هاي سياسي پاي مداخله قدرت‌هاي خارجي باز شود. مسئولان بايد به مّر قانون عمل  كنند و برگزاري انتخابات آزاد و سالم را آن چنان كه قانون اساسي گفته تضمين كنند نه آن چنان كه راسموسن دبير كل ناتو و جرج سوروس يهودي ديكته مي‌كنند.



 



:: بازدید از این مطلب : 173
|
امتیاز مطلب : 27
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
تاریخ انتشار : 15 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده

 

یک منبع آگاه از سیدمحمد خاتمی خواست که مواضع خود را نسبت به برخی اظهارات تکان دهنده ،شفاف بیان کند. یک منبع آگاه در گفتگو با «جوان آنلاین» از سیدمحمد خاتمی خواست که فارغ از تمامی سناریوهایی که جریان اصلاحات دنبال می کند،مواضع خود را در خصوص اصول انقلاب اسلامی،نظام جمهوری اسلامی و قانون اساسی را به صورت کاملا شفاف و روشن بیان کند.


وی با بیان اینکه ادعای آقای خاتمی این است که پایبند به نظام و انقلاب می باشد،گفت:آقای خاتمی بهتر است به جای شرط گذاری برای نظام و فرار به جلو صریحا مواضع خود را نسبت به برخی اظهارات که طی بهمن سال 87 تا اواخر سال 89 درگوشه کنارهای مختلف مطرح شده اعلام کند تا مشخص شود ایشان میزان دلبندی هایشان با انقلاب و نظام و نسبت ایشان با این سخنان چگونه است.
وی با بیان اینکه آقای خاتمی خود قطعا می داننداین سخنان توسط چه کسی بیان شده خواستار موضع گیری شفاف وی نسبت به این سخنان شد.

این منبع آگاه این سخنان را به این شرح اعلام کرد:
- اگر در این انتخابات احمدی نژاد سقوط کند عملاً رهبری حذف می شود . اگر به هر قیمتی و به هر شکلی اصلاحات دوباره بر حوزه سیاسی و اجرایی کشور باز گردد، دیگر رهبری اقتداری در جامعه نخواهد داشت. سقوط اصولگرایان به معنای پایان اقتدار رهبری تلقی می شود. با شکست اصولگرایان باید قدرت رهبری را مهار کرد.
- برای پیروزی در انتخابات نیاز به یک شوک اجتماعی داریم. علاوه بر آن به شوک خارجی هم نیاز داریم.
- ما به هیچ وجه نمی توانیم این انتخابات را بپذیریم ، مگر اینکه هیات تحقیق بی طرف باشد چون اگر می خواستیم بپذیریم می بایست بعد از صحبت های رهبری آنرا قبول می کردیم، حالا که این ریسک را کرده ایم و تا اینجا آمده ایم، خودکشی است اگر آن را بپذیریم و نباید بعد از اعلام شورای نگهبان نتیجه را قبول کنیم.

- باور داشته باشید که رهبری از این جمعیت ترسیده است، و همین نقطه درست جای فشار وارد کردن است.
- ما باید امشب یک بیانیه بدهیم مبنی بر این باشد که ما این نتیجه را نمی پذیریم و پیشنهاد ابطال انتخابات را مطرح کنیم. ما دیگر نمی توانیم به هیچ دلیلی مردم را در صحنه بیاوریم. چرا دیگر از مردم بخواهیم که رای دهند و باید حرفهایمان را به مردم بزنیم.
- بالاخره نظر مهندس موسوی ابطال انتخابات بود که تحقق نیافت حال بیاید و بگوید این مرحله پایان یافت. ما هم بگوییم ما که گفتیم برای گرفتن حق تان بیائید، منبعد باید حق خودتان را از نظام بگیرید.

- بروید از نظام شکایت کنید از آنها شکایت کنید و یا اطلاعات خودتان را به کمیته ... منتقل کنید.
- ما باید بگوییم خود شورای نگهبان مورد اعتماد نیست.
این منبع آگاه در خاتمه با بیان اینکه نگاهی به این اظهارات کاملا نشان دهنده عبور از نظام،انقلاب اسلامی،قانون اساسی و ارکان مختلف آن می باشد،گفت:به آقای خاتمی پیشنهاد می کنم که صراحتا بگویند آیا این مطالب را قبول دارند یا نه؟.اگر قبول دارند،پس کاملا بازگشت به نظام و حتی تعهد به ماندگاری نظام چندان برای آنان محلی از اعراب ندارد و اگر قبول ندارند،به صراحت بگویند آیا آن گوینده این مطالب می پذیرد که علیه نظام براندازی کرده و حال باید انتظار محاکمه را داشته باشد؟.


 



:: بازدید از این مطلب : 250
|
امتیاز مطلب : 26
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
تاریخ انتشار : 15 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده

 

فتنه‌گران خوشحال باشند چون...

 


 

نماينده مردم اصفهان در مجلس شوراي اسلامي گفت: فتنه‌گران خوشحال باشند كه به راحتي در جامعه زندگي مي‌كنند.

 

نماينده مردم اصفهان در مجلس شوراي اسلامي گفت: فتنه‌گران خوشحال باشند كه به راحتي در جامعه زندگي مي‌كنند.

حجت‌الاسلام والمسلمين محمدتقي رهبر در گفتگو با خبرنگار فارس در اصفهان با اشاره به صحبت‌هاي خاتمي در خصوص بازگشت اصلاح‌طلبان با محوريت وي به جريانات سياسي اظهار داشت: افرادي كه در فتنه حضور داشتند و يا در برابر اين جريان سكوت كردند همان‌قدر كه در جامعه به راحتي زندگي مي‌كنند و راه مي‌روند، خوشحال باشند.


 

وي در خصوص بازگشت اصلاح طلبان به عرصه سياسي با محوريت خاتمي بيان داشت: اصلاح‌طلبان همانقدر خوشحال باشند كه در اجتماع راه مي‌روند.نماينده مردم اصفهان در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به سكوت عده‌اي در دوران انتخابات كه با سكوت خود به نوعي حمايت خود را از جريان فتنه اعلام كردند، افزود: كساني كه سكوت كردند و يا به حمايت از اين جريان پرداختند، ديگر توان بازگشت به عرصه سياسي كشور را ندارند و چنين امري نيز پذيرفتني نيست.


 



:: بازدید از این مطلب : 288
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : 15 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رزمنده

 

آقای خاتمی! لطفا جواب بدهید


 

یک منبع آگاه از سیدمحمد خاتمی خواست که مواضع خود را نسبت به برخی اظهارات تکان دهنده ،شفاف بیان کند.

  از سیدمحمد خاتمی خواست که فارغ از تمامی سناریوهایی که جریان اصلاحات دنبال می کند،مواضع خود را در خصوص اصول انقلاب اسلامی،نظام جمهوری اسلامی و قانون اساسی را به صورت کاملا شفاف و روشن بیان کند.

وی با بیان اینکه ادعای آقای خاتمی این است که پایبند به نظام و انقلاب می باشد،گفت:آقای خاتمی بهتر است به جای شرط گذاری برای نظام و فرار به جلو صریحا مواضع خود را نسبت به برخی اظهارات که طی بهمن سال 87 تا اواخر سال 89 درگوشه کنارهای مختلف مطرح شده اعلام کند تا مشخص شود ایشان میزان دلبندی هایشان با انقلاب و نظام و نسبت ایشان با این سخنان چگونه است.
وی با بیان اینکه آقای خاتمی خود قطعا می داننداین سخنان توسط چه کسی بیان شده خواستار موضع گیری شفاف وی نسبت به این سخنان شد.

این منبع آگاه این سخنان را به این شرح اعلام کرد:
- اگر در این انتخابات احمدی نژاد سقوط کند عملاً رهبری حذف می شود . اگر به هر قیمتی و به هر شکلی اصلاحات دوباره بر حوزه سیاسی و اجرایی کشور باز گردد، دیگر رهبری اقتداری در جامعه نخواهد داشت. سقوط اصولگرایان به معنای پایان اقتدار رهبری تلقی می شود. با شکست اصولگرایان باید قدرت رهبری را مهار کرد.
- برای پیروزی در انتخابات نیاز به یک شوک اجتماعی داریم. علاوه بر آن به شوک خارجی هم نیاز داریم.
- ما به هیچ وجه نمی توانیم این انتخابات را بپذیریم ، مگر اینکه هیات تحقیق بی طرف باشد چون اگر می خواستیم بپذیریم می بایست بعد از صحبت های رهبری آنرا قبول می کردیم، حالا که این ریسک را کرده ایم و تا اینجا آمده ایم، خودکشی است اگر آن را بپذیریم و نباید بعد از اعلام شورای نگهبان نتیجه را قبول کنیم.

- باور داشته باشید که رهبری از این جمعیت ترسیده است، و همین نقطه درست جای فشار وارد کردن است.
- ما باید امشب یک بیانیه بدهیم مبنی بر این باشد که ما این نتیجه را نمی پذیریم و پیشنهاد ابطال انتخابات را مطرح کنیم. ما دیگر نمی توانیم به هیچ دلیلی مردم را در صحنه بیاوریم. چرا دیگر از مردم بخواهیم که رای دهند و باید حرفهایمان را به مردم بزنیم.
- بالاخره نظر مهندس موسوی ابطال انتخابات بود که تحقق نیافت حال بیاید و بگوید این مرحله پایان یافت. ما هم بگوییم ما که گفتیم برای گرفتن حق تان بیائید، منبعد باید حق خودتان را از نظام بگیرید.

- بروید از نظام شکایت کنید از آنها شکایت کنید و یا اطلاعات خودتان را به کمیته ... منتقل کنید.
- ما باید بگوییم خود شورای نگهبان مورد اعتماد نیست.
این منبع آگاه در خاتمه با بیان اینکه نگاهی به این اظهارات کاملا نشان دهنده عبور از نظام،انقلاب اسلامی،قانون اساسی و ارکان مختلف آن می باشد،گفت:به آقای خاتمی پیشنهاد می کنم که صراحتا بگویند آیا این مطالب را قبول دارند یا نه؟.اگر قبول دارند،پس کاملا بازگشت به نظام و حتی تعهد به ماندگاری نظام چندان برای آنان محلی از اعراب ندارد و اگر قبول ندارند،به صراحت بگویند آیا آن گوینده این مطالب می پذیرد که علیه نظام براندازی کرده و حال باید انتظار محاکمه را داشته باشد؟.

 



:: بازدید از این مطلب : 247
|
امتیاز مطلب : 30
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
تاریخ انتشار : 15 / 10 / 1389 | نظرات ()